Voor kinderen 12 jaar of jonger: Sounds of Freedom door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht

Toegangskaart voor kinderen van 12 jaar en jonger: In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit?
Geen afbeelding ingesteld
Met levering Verzending per e-mail voor 0,00 €
Verkoopprijs: 6,00 €
Total: 6,00 €
Total without tax: 6,00 €
Korting
Total discount:
Total Tax:
Beschrijving

In 2019 en 2020 viert Nederland 75 jaar bevrijding. We vieren dat in het besef dat we samen verantwoordelijk zijn om vrijheid door te geven, en dat die vrijheid niet vanzelfsprekend is.

Tijdens dit 75-jarig jubileum toert het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht door het land met het speciaal voor deze mijlpaal gemaakte programma "Sounds of Freedom”.

In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? We staan uiteraard stil bij onze bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

"Sounds of Freedom" belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden. Met herkenbare muziek van onder meer de Beatles, Quincy Jones, Herman van Veen, Bruno Mars, Stevie Wonder en Avicii, speciaal lichtontwerp en een grote LED wall waarop beelden getoond worden die het publiek mee terug nemen in de tijd. Denk aan het Europees voetbalkampioenschap in 1988, de val van de Berlijnse muur, de eerste man op de maan en andere hoogtepunten van 1945 tot vandaag.

Samen met een viertal topvocalisten laten de 41 blazers en zevenkoppige ritmesectie u genieten van de unieke sound van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Een krachtige groove en een herkenbare beat; een geluid uit duizenden. Dat zijn de Sounds of Freedom van het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht.

Viert u met ons mee?

Datum en tijd

Datum: 27 maart 2021
Aanvangstijd: 20:00 uur
Zaal open: 19.15 uur

Toegangskaarten

  • Kies hier bovenaan het gewenste aantal kaarten en doorloop het bestelproces.
  • U bekijkt nu het artikel voor kaarten voor kinderen tot 12 jaar. Er is een afzonderlijk artikel voor kaarten voor volwassenen in de webshop
  • De bevestiging per e-mail van uw bestelling is tevens uw toegangsbewijs (check ook uw spambox!).
  • De kaarten zijn ongenummerd. Vrije plaatskeuze.
  • De kaartprijs is inclusief garderobe (op eigen risico) en pauzedrankje

Donateur leden Jubal Support

We zijn onze donateurs en leden van Jubal Support zeer dankbaar. Voor hen geldt daarom het volgende:

Jubal vs. Orkest Luchtmacht

Het betreft een avondvullend concert door het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht. Jubal treedt zelf niet op. Vrijwilligers van Jubal vormen samen met de mensen van de Van Pallandthal de organisatie.

Locatie en parkeren

Locatie: Van Pallandthal Varsseveld.
Parkeren in de buurt van de hal kan beperkt. Zie verder https://www.varsseveld.eu/parkeren.html voor tips.