De Soepshop: voor uw muzikale maaltijd

Eenvoudig soep en worst bestellen vanuit huis.

flyer soepactie webversie 2022 klein Hoe werkt het?

Het werkt net als bij andere webshops: u kiest in de soepshop  de producten die u wilt bestellen. U kunt online betalen via iDEAL of door overboeking per bank.

En hoe verder?

Wij komen uw bestelling bezorgen op zaterdag 29 januari 2022 tussen 10.00 en 13.00 uur. U kunt alleen bestellen als u in het bezorggebied woont (of daar op max. enkele minuten rijden vandaan). Of u kunt uw bestelling die zaterdag ook komen afhalen.

Waarom vooraf online bestellen?

In coronatijden kunnen we niet van deur-to-deur. Daarom moet de soep dit jaar vooraf besteld worden. Zodoende beperken we het contact tot alleen de veilige bezorging.

Tot wanneer kan ik bestellen?

Bestel zo snel mogelijk. We zijn nog in overleg over de finale deadline.

Hoe werkt het met afhalen?

Na uw bestelling krijgt u een bevestiging per e-mail. Op vertoon van de e-mail krijgt u uw bestelling mee.

Nieuw dit jaar: verras een vriend!

Speciaal voor deze rare (corona)tijden hebben we een nieuwe optie: verras een vriend. Bestel een heerlijke maaltijd voor iemand die een hart onder de riem verdient, of die u eigenlijk al iets te lang niet gesproken heeft. Voeg er een persoonlijke boodschap aan toe. Wij bezorgen vervolgens het eten en de boodschap bij uw dierbare. U vindt deze optie als extra product bij alle soep en worst vermeld.

Wat doet Jubal met de opbrengst?

Met de soepactie hopen we geld op te halen voor instrumenten voor onze jeugdleden. Jubal heeft namelijk zeer veel jeugdleden: de helft van onze 100+ leden zijn jonger dan 25 jaar en we blijven groeien (bekijk de informatie over ons opleidingsprogramma).

 

Actie: 100 donateurs erbij

Jubal zoekt dit jaar 100 donateurs erbij. Doet u ook mee? Steun de winnaar van de cultuurprijs en de grootste muziekvereniging in de gemeente met de meeste jeugd. Meld u snel aan: klik hier.

 

Inloggen