Betaling in de webshop kan op twee manieren:

  1. Betalen per iDEAL.
  2. Zelf handmatig overboeken;

Voor alle betaalmethodes geldt: zodra de betaling door ons is verwerkt ontvangt u hiervan een mailtje.

Betalen per iDEAL

Bij betaling via iDEAL wordt u direct na afloop van de bestelling naar de betaalomgeving van iDEAL geleid. Hier kunt u beveiligd betalen binnen de online omgeving van uw eigen bank.

De afhandeling van de betaling via iDEAL wordt verzorgd door het bedrijf Pay.nl. U zult als begunstigde bij de betaling dan ook Pay.nl vermeld zien staan. Pay.nl stort het door u betaalde geld weer door aan Jubal.

Het gebruiken van iDEAL kost ons geld, namelijk 50 cent per transactie. Die kosten worden doorbelast.

Handmatig overboeken

Wanneer u kiest voor "handmatig overboeken" als betaalwijze, dan moet u het totaalbedrag van uw bestelling zelf overmaken op de bankrekening van Jubal. U ontvangt hiervoor gedurende het bestelproces instructies op het scherm. De instructies worden ook per e-mail bevestigd.

Aan handmatig overboeken zijn geen kosten verbonden.

Ook wanneer u contant betaalt aan een lid of bestuurslid kiest u in het bestelproces voor handmatig overboeken.

Let wel: bij bestelling van concertkaarten geldt dat uw bestelling pas definitief is nadat u heeft betaald. Wij kunnen immers redelijkerwijs geen concertkaarten vasthouden wanneer we niet zeker weten of er betaald wordt. Met handmatig overboeken is tijd gemoeid, dus het is denkbaar dat de concertkaarten uitverkocht raken terwijl uw betaling nog moet worden verwerkt. Dat risico is te vermijden door te betalen via iDEAL.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over het bestelproces of ervaart u problemen bij het bestellen? Stuur even een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.