Vereniging

Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld is een vereniging die bestaat uit vele onderdelen. Via deze pagina vindt u meer informatie.

A-orkest Het A-orkest is het 'grote' orkest van JUBAL en komt uit in de 1e divisie (voorheen vaandelafdeling (zie Concoursen). Het orkest staat onder leiding van Henk-Jan Heijnen en telt zo'n 60 leden.
Slagwerkensemble In het slagwerkensemble (SE) hebben circa 10 enthousiaste slagwerkers op gevorderd niveau zich verenigd, onder leiding van Edwin Rosmulder.
B-orkest Het B-orkest is een van de leerlingenorkesten. Het is bedoeld voor de leerlingen die al wat langer les hebben gehad. Het staat onder leiding van Gerjo Seesink en het komt uit in de vierde divisie (zie Concoursen voor de resultaten).
C-orkest Na ongeveer een jaar les mogen onze leerlingen meespelen in het C-orkest. Hierin wordt tevens speels aandacht aan de muziektheorie besteed. Het staat onder leiding van Gerjo Seesink.
Mini C-orkest Al na zo'n half jaar les mogen onze leerlingen eens 'proeven' aan het spelen in een orkest. Dit gebeurt in het Mini C-orkest.
Jeugd Slagwerk Ensemble Slagwerkleerlingen komen na ongeveer een half jaar les in het Jeugd Slagwerk Ensemble. Dit is de slagwerkvariant van het mini-C, C- en B-orkest. Ze leren samen als slagwerkgroep te spelen.
Startersspektakel Startersspektakel is een eerste kennismaking met muziek bedoeld voor kinderen vanaf groep vijf. In een groep van 9-15 kinderen wordt in 16 weken een heuse theatervoorstelling in elkaar gezet. Het ideale programma om niet alleen heel snel verschillende instrumenten te leren kennen, maar ook om snel resultaat te zien.
Volwassen Instap Orkest (VIO) In seizoen 2022/2023 is Jubal gestart met een Volwassenen Instap Cursus.
Muziekopleiding JUBAL verzorgt haar muziekopleidingen intern. Concreet wil dit zeggen dat we contacten hebben met zeer goede en bevoegde docenten die de lessen zelf invullen. Jubal zorgt voor de locaties. Ook houdt Jubal in de gaten hoe het gaat met de leerling.

Inloggen