Jubal is trots dat wij de volgende professionele docenten in de arm hebben kunnen nemen om de muzieklessen te verzorgen:

Mireille Hitman Docente klarinet
Mark Golub Docent saxofoon
Lisette Brandenburg - Hartemink Docent fluit
Gerjo Seesink Docent klein- en grootkoper
Edwin Rosmulder Docent slagwerk

Daarnaast verzorgt Henk-Jan op aanvraag directie-lessen en is er het kennismakingstraject onder de naam "Muziek Maak Je Zelf".

Jubal treedt op als intermediair tussen de leerling, ouders en docent. De docenten zijn niet in dienst van Jubal. Voor lessen op hobo of fagot onderhouden wij contact met Muziekschool Oost-Gelderland.

Wanneer je lid wilt worden van Jubal, kijkt het bestuur welke instrumenten beschikbaar zijn. Op basis hiervan kan de leerling een instrument kiezen. Het instrument wordt tegen een borgsom in bruikleen gegeven aan de leerling. Vanaf 12 jaar is tevens een bijdrage in het instrumentenfonds verschuldigd. Kosten voor regulier onderhoud zijn voor de vereniging.

Vanzelfsprekend is het ook mogelijk op een eigen instrument bij onze vereniging te komen spelen. De docent bepaalt in overleg met het bestuur of het instrument geschikt is.

Op de muziekopleiding is ons leerlingenreglement van toepassing.

 

Crowdfunding

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

U shopt online tegen normale prijzen, terwijl Jubal toch wat verdient. Hoe dat werkt? Lees hier meer. De makkelijkste manier om Jubal te ondersteunen.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus