Muziek Maak Je Zelf
Samen Muziek Maken!

Hou jij ook van muziek? Zou jij ook wel muziek willen maken? Dan is de cursus Muziek Maak Je Zelf misschien wel wat voor jou!

Muziek maken is leuk!
IMG_4772Natuurlijk is muziek luisteren leuk, maar muziek maken is nog leuker! Bij Jubal kan dit. Jubal is een harmonieorkest en een malletband (slagwerkgroep). Bij ons kun je op een houtinstrument spelen (fluit, klarinet, hobo, fagot of saxofoon), of op een koperinstrument (trompet, trombone, hoorn, bariton of bas). Slagwerk (trommel, pauken, bongo's, drumstel, xylofoon, marimba etc.)  hebben we natuurlijk ook. De cursus is voor iedereen!

Samen muziek maken is leuker!
Als je in groep 4 of 5 zit is deze cursus misschien wel wat voor jou! Samen met andere kinderen leer je niet alleen je eerste noten op de blokfluit maar ervaar je ook wat er nog meer komt kijken bij muziek maken, zoals ritmes klappen, marcheren en noten lezen. Je zult merken hoe leuk het is om samen muziek te maken! Je bent van harte uitgenodigd!

Wanneer mag ik komen?
DSC05202 De les start komend jaar in oktober op een nog te bepalen tijdstip. De cursus wordt in janauri afgesloten met een heus concert! Je laat horen hoe goed je kunt spelen op je blokfluit, en je kent diverse instrumenten uit het harmonieorkest. Natuurlijk luister je naar de dirigent, en weet je of je hoog, laag, hard of zacht moet spelen. Ook weet je hoe lang of kort een noot duurt; het is echt een kennismaking!

Mag ik ook blijven?
oude ijsel muziek jubal (15) Natuurlijk mag je blijven! Na de cursus mag je mee op kampweekend met de jeugdleden van Jubal. Daarnaast mag je, als je wilt, les volgen op een instrument naar keuze (indien beschikbaar) op een instrument dat je altijd had willen leren bespelen! Je begint de eerste lessen op een instrument samen met de andere kinderen.

En wat kost dat dan wel niet?
Openbaar examen Jubal 2013 032 Jubal vindt dat ieder kind een muzikale basis mee moet krijgen. De kosten voor deze basis cursus bedragen €75,90 (inclusief blokfluit, inclusief kosten voor het kampweekend). Na de MMJZ cursus mag je bovendien de goedkopere groepslessen tot aan de zomervakantie volgen op een muziekinstrument naar keuze (mits beschikbaar). Voor een instrument betaal je verder eenmalig een borgsoms van € 50,-- (wordt terugbetaald bij inleveren van het instrument). Wil je na de vakantie verder leren musiceren, dan mag dat vanzelfsprekend!

Meer informatie over ons totale opleidingsprogramma vind je hier.

Opgeven voor MMJZ? Dat kan via dit formulier.


 

Inloggen

Laatste nieuws

Steeds meer donateurs en leden van Jubal Support profiteren van fors belastingvoordeel. Zij hebben de papieren op orde om hun gift aan Jubal te mogen aftrekken van de belastingen. Wilt u ook profiteren? Lees snel hoe na hoe dat werkt.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus