Vereniging

Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld is een vereniging die bestaat uit vele onderdelen. Via deze pagina vindt u meer informatie.

A-orkest Het A-orkest is het 'grote' orkest van JUBAL en komt uit in de 1e divisie (voorheen vaandelafdeling. Laatste concours 20-11-2010). Het orkest staat onder leiding van Henk-Jan Heijnen en telt ruim 60 leden.
B-orkest

Het B-orkest is een van de leerlingenorkesten. Het is bedoeld voor de leerlingen die al wat langer les hebben gehad. Het staat onder leiding van Gerjo Seesink en het komt uit in de vierde divisie (zie Concoursen voor de resultaten).

C-orkest Na ongeveer een jaar les mogen onze leerlingen meespelen in het C-orkest. Hierin wordt tevens speels aandacht aan de muziektheorie besteed. Het staat onder leiding van Henk-Jan Heijnen.
Mini C-orkest Al na zo'n half jaar les mogen onze leerlingen eens 'proeven' aan het spelen in een orkest. Dit gebeurt in het Mini C-orkest.
Jeugd Slagwerk Ensemble Slagwerkleerlingen komen na ongeveer een half jaar les in het Jeugd Slagwerk Ensemble. Dit is de slagwerkvariant van het mini-C, C- en B-orkest. Ze leren samen als slagwerkgroep te spelen.
Muziek Maak Je Zelf Muziek Maak Je Zelf is een kennismakingscursus voor kinderen. Het is onder andere een AMV-cursus. Maar dat niet alleen. Het is ook een kennismaking met alles wat er bij het spelen bij Jubal komt kijken. .
Muziekopleiding JUBAL verzorgt haar muziekopleidingen intern. Concreet wil dit zeggen dat we contacten hebben met zeer goede en bevoegde docenten die de lessen zelf invullen. Jubal zorgt voor de locaties. Ook houdt Jubal in de gaten hoe het gaat met de leerling.

 

Inloggen

Laatste nieuws

Jubal op YouTube

Heeft u ons YouTube kanaal al bezocht? http://www.youtube.com/jubalvarsseveld. Hier kunt u alle filmpjes van onze orkesten nog eens rustig nakijken.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus