Startpagina donateursweb

Welkom op de startpagina van het donateursweb. Dit exclusieve gedeelte van de website is alleen toegankelijk voor de leden van Jubal Support en onze donateurs.

Bent u al geregistreerd? Log dan in door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te vullen in het formulier rechts in beeld.

Heeft u nog geen gebruikersnaam en wachtwoord? U kunt zich dan eenvoudig registreren op Registratie donateursweb. Het gehele registratieproces neemt slechts enkele minuten tijd in beslag. U heeft hiervoor alleen uw donateurskaart nodig.

Op het donateursweb vindt u onder andere het volgende:

  1. speciale aanbiedingen, zoals korting bij Bol.com;
  2. de mogelijkheid bij bijzondere concerten met voorrang en/of met korting toegangskaarten te bestellen;
  3. het laatste nieuws voor donateurs;
  4. het archief van de exclusieve nieuwsbrief voor donateurs;
  5. ..... (we hopen nog meer toe te voegen).

Door registratie op het donateursweb ontvangt u ook af toe onze nieuwsbrief. Heeft u hierin geen interesse, dan kunt u zich uiteraard eenvoudig weer afmelden.

 

Crowdfunding

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus