Giften, legaten, etc. aan Jubal

Uiteraard kan Jubal iedere financiele ondersteuning goed gebruiken. Zoals u op deze website kunt lezen zijn we een actieve en jonge vereniging en dat kost nu eenmaal veel geld.

Mocht u willen overwegen Jubal een vrije gift te doen, of een legaat na te laten, dan heeft u wellicht enkele van onze officiële gegevens nodig. Ook ons bankrekeningnummer vindt u daar.

Uw bijdrage komt ten goede aan onze jonge en actieve vereniging.

Legaten

Een legaat is een verplichting die rust op uw erfgenamen. Dit houdt in dat zij het bedrag dat u heeft opgegeven moeten schenken aan de de persoon of instelling van uw keuze.

Met een legaat kunt u dus een deel van uw erfenis laten terechtkomen bij anderen dan de directe erfgenamen.

Een legaat regelt u bij testament, dus hiervoor zult u contact moeten opnemen met uw notaris. Meer informatie vindt u op www.notaris.nl.

Let op: sinds de aanscherping van belastingwetgeving is JUBAL niet langer aangemerkt als ANBI.

Giften

Het staat u uiteraard altijd vrij JUBAL een gift te doen. Graag zelfs!

U kunt een overboeking doen op ons bankrekeningnummer. Of u kunt uw donatie direct met iDEAL betalen door online een donatie te doen. Wilt u een bijzondere schenking doen, neemt u dan eerst contact op met de penningmeester.

Overweegt u ook eens JUBAL jaarlijks een donatie te doen. Bekijk de voordelen van het lidmaatschap van JUBAL Support, of overweegt u eens donateur te worden.

Mocht u vragen over dit alles hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Crowdfunding

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

U shopt online tegen normale prijzen, terwijl Jubal toch wat verdient. Hoe dat werkt? Lees hier meer. De makkelijkste manier om Jubal te ondersteunen.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus