online shoppen

Bestsellerlijst

Hieronder vind je de actuele bestsellerslijst. Klik op een boek om het te bestellen.

U betaalt de reguliere prijs, wij krijgen een kleine marge van Bol.com. Een win-win situatie dus. Alvast dank voor uw bestelling.

Online shoppen met voordeel voor Jubal

Op deze website vind je allerlei manieren om Jubal te ondersteunen. Denk aan het donateurschap, lidmaatschap van Jubal Support en de mogelijkheid van een eenmalige donatie.

Online shoppen om Jubal te ondersteunen

We hebben nu een nieuwe methode die jou geen geld kost, maar ons wel wat oplevert: online shoppen. Dit kost je niets extra, maar levert ons toch geld op.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel. Hieronder vind je links naar enkele online winkels. Wanneer je via die links de websites bezoekt en daar iets bestelt, ontvangt Jubal een percentage van je aankoopbedrag. Het percentage verschilt per product(soort) en per winkel. Het belangrijkste is echter: jij betaalt niets meer dan anders.

Verschillende winkels

We hebben ons aangemeld bij verschillende winkels. Het gaat om winkels met producten die we allemaal wel eens nodig hebben. Je hoeft er alleen maar aan te denken om via deze pagina te shoppen om Jubal te ondersteunen. Alvast dank!

Ons assortiment

Maak hieronder je keuze en ondersteun Jubal.


Bol.com

Bol.com is een van de grootste webwinkels voor boeken, multimedia, elektronica, speelgoed, etc.

Bol.com Koop bij bol.com

 

Muziek algemeen Electronica algemeen Boeken algemeen


Coolblue

Bij Coolblue kun je allerlei soorten elektronica bestellen. Klik hieronder op het grote Coolblue logo, of klik door op een van de logo's van hun vele specialistische webshops hieronder. 

/0. Coolblue logo

 

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

Volgt u Jubal al op Facebook? Bezoek onze pagina, klik op "vind ik leuk"en u blijft vanzelf via Facebook op de hoogte van activiteiten van Jubal.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus