donateurs

Donateurs

Donateurs

Als donateur ondersteunt u muziekvereniging JUBAL met een jaarlijkse bijdrage. In ruil daarvoor heeft u gratis toegang tot ons voorjaarsconcert.

Uw bijdrage is zeker goed besteed. Jubal is een vereniging waarbij het jeugdbeleid voorop staat. Een uitgebreid programma van professionele muzieklessen leidt ertoe dat vele kinderen in Varsseveld en omgeving succesvolle muzikantjes worden.

Al die leerlingen hebben echter ook een instrument en later een uniform nodig. Zoals u in de geschiedenis kunt lezen stromen ieder jaar vele leerlingen het C-orkest in, of door naar het B-orkest of A-orkest. Om al deze leerlingen van kwalitatief goede instrumenten te voorzien blijft financieel een hele opgave.

Op muzikaal vlak is ieder bijdrage ook goed besteed. Het A-orkest komt sinds het concours van 2001 uit in de vaandelafdeling, de hoogste afdeling voor amateurorkesten. Het B-orkest promoveerde een jaar later op haar eerste concours ook en wel naar de tweede afdeling (het orkest moest in de 3e afdeling beginnen).

U ziet dat Jubal een zeer actieve vereniging is. Om met succes verder te kunnen gaan hebben we extra financiële steun broodnodig. Om Jubal te ondersteunen kunt u donateur worden, wat betekent dat u jaarlijks een kleine bijdrage levert (min. € 10). Donateur worden kan heel eenvoudig via onze website. Onder omstandigheden is uw gift aftrekbaar van de belasting, meer informatie daarover leest u op de website.

De donateurkaart die vrije toegang geeft voor twee personen bij ons concert ontvangt u dan jaarlijks in de brievenbus.

Ps. Als u heeft aangegeven donateur te willen worden krijgt u vanzelf de vraag voorgelegd of u middels een machtiging wenst te betalen. Door contact op te nemen met de administratie van Jubal, kunt u uw machtiging altijd weer intrekken.

Inloggen

Laatste nieuws

Jubal op Facebook

Volgt u Jubal al op Facebook? Bezoek onze pagina, klik op "vind ik leuk"en u blijft vanzelf via Facebook op de hoogte van activiteiten van Jubal.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus