Waarom lid worden van JUBAL-Support ?

Onlangs werden wij door het bestuur van Jubal benaderd om een club van honderd op te richten. Dit idee spreekt ons wel aan. Jubal is immers een bloeiende vereniging met veel jeugdleden, die een puik stukje muziek maken. Op concoursen behalen zij de ene na de andere prijs.

Maar alleen de contributie van de leden is niet genoeg om de hoge kosten van de instrumenten, waar wij erg van geschrokken zijn, te bekostigen. Ook de opleidingskosten, zoals de vergoedingen voor de muziekdocenten e.d. liegen er niet om:

Klarinet
€ 1.450,-
Bariton:
€ 5.670,-
Dwarsfluit:
€ 1.220,-
Pauk:
€ 2.900,-
Trompet:
€ 2.050,-
Vergoeding docenten:
Gemiddeld € 325,- per leerling per jaar

Daarom is de inbreng van donateurs onontbeerlijk. Maar het blijft behelpen.

Dit jaar bestaat Jubal 60 jaar. Hieraan wil het bestuur niet onopgemerkt voorbij gaan. Er wordt dan ook van alles georganiseerd, met als hoogtepunt het jubileumconcert op 13 december a.s.

Juist dit jubileumjaar is een uitgelezen tijdstip om een club van vrienden van JUBAL op te richten. Het is dan de bedoeling, dat elk lid een minimale bijdrage van 100 euro per jaar doneert. Lidmaatschap van deze club betekent een continue extra steun voor de vereniging, naast de bestaande en zeer gewaardeerde steun door de huidige donateurs. Door de vereniging zal iets extra's worden gedaan voor de clubleden.

Vooral vanwege het grote aantal jeugdleden vinden wij als eerste leden, dat velen ons voorbeeld zouden moeten volgen om lid te worden van Jubal Support. Het is de moeite waard!

Henk van Braak
Ger Breukelaar
Frans Wiggers

Kaarten Sounds of Freedom

Inloggen