Muziekvereniging JUBAL zou niet kunnen bestaan zonder de financiele hulp van verschillende fondsen, bedrijven en mensen.

Voor wie ons jaarlijks wil ondersteunen, zijn er de volgende twee vormen beschikbaar:

Voor iedereen die ons jaarlijks ondersteunt en dat bovendien voor vijf jaar of langer wil blijven doen, is er bovendien fors belastingvoordeel mogelijk. Op de pagina over belastingvoordeel hebben we verder uitgelegd hoe dat werkt.

Daarnaast kunt u JUBAL nog op een andere manier ondersteunen:

Lees hieronder verder of klik door op een van de links voor meer uitleg.

 

JUBAL Support Als lid van JUBAL Support ondersteunt u niet alleen onze vereniging, u krijgt er ook veel voor terug. Leden van JUBAL Support hebben gratis toegang tot alle concerten en hebben een streepje voor bij de voorverkoop van bijzondere concerten. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van al onze activiteiten. Verder publiceren we de van bedrijven die lid zijn van JUBAL Support de naam bj evenementen (indien gewenst). 

JUBAL Support staat voor zowel bedrijven als personen open. Leden van Jubal Support kunnen profiteren van fors belastingvoordeel.

Lees meer over JUBAL Support...

Donateurs

Voor iedereen die JUBAL ook een warm hart toedraagt, maar minder wil besteden dan het lidmaatschap van JUBAL Support, is er het donateurschap. Als donateur heeft u recht op gratis toegang tot ons voorjaarsconcert. Viert u uw 50-jarig huwelijksfeest, dan komt JUBAL om u een serenade te brengen.

U kunt via de website direct online donateur worden (betalen via iDEAL). Donateurs die minimaal 5 jaar donateur willen blijven, kunnen profiteren van fors belastingvoordeel.

Vrije gift, legaat/nalatenschap, etc. Wilt u niet periodiek geld geven, maar wel eenmalig? U kunt via de website eenvoudig direct geld overmaken via iDEAL. Bent u zoek naar officiele informatie voor een nalatenschap? Klik dan door op de link hier links.

 

Als u  5 jaar of langer lid van Jubal Support of donateur bent, is uw bijdrage in beginsel aftrekbaar van de belasting. We hebben dit op de website verder uitgelegd.

Mocht u interesse hebben in het geven van een bijdrage, dan kunt u zich direct via de website aanmelden als donateur. Wilt u lid worden van Jubal Support? Stuur dan een mailtje naar de penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u eerst nog vragen hebben, dan kunt u uiteraard ook bij de penningmeester terecht.

Inloggen