Mededelingen op ledendeel

Het ledendeel van de website is uitgebreid met een onderdeel "mededelingen". Hier worden door het bestuur mededelingen voor de leden geplaatst.

Mededelingen in wekelijkse agendamail

De mededelingen worden ook opgenomen in de (al bestaande) wekelijkse agendamail. De tekst van de mededeling(en) wordt in de e-mail opgenomen, er is dus geen reden om steeds door te klikken naar de website. Alleen wanneer de mededeling erg lang is wordt slechts het begin van de mededeling in de e-mail vermeld en voor het restant van de mededeling verwezen naar de website.

Abonnees van de agendamail worden dus automatisch op de hoogte gehouden.

Net zoals voorheen wordt de agendamail alleen verzonden wanneer er daadwerkelijk iets te melden is. Dat betekent dat vanaf nu de agendamail wordt verzonden wanneer één of meer van de volgende situaties zich voordoet:

  • er is een nieuwe mededeling geplaatst (nieuw);
  • er is een nieuwe activiteit in de agenda geplaatst;
  • een activiteit vindt binnen nu en drie weken plaats.

Het moment waarop de agendamail wordt verzonden is verschoven naar de nacht van zondag op maandag (was de nacht van vrijdag op zaterdag). Dit geeft het bestuur de gelegenheid om de mededelingen die op vrijdagavond zijn gedaan op zaterdag en/of zondag op de website te plaatsen. Tegelijk is zo zeker gesteld dat nog vòòr de repetitie van de malletband op maandagavond bekend is wat tijdens de repetitie van het A-orkest op vrijdagavond is medegedeeld.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

Steeds meer donateurs en leden van Jubal Support profiteren van fors belastingvoordeel. Zij hebben de papieren op orde om hun gift aan Jubal te mogen aftrekken van de belastingen. Wilt u ook profiteren? Lees snel hoe na hoe dat werkt.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus