Er is vanaf nu een nieuwe mogelijkheid op de hoogte te blijven van de agenda van Jubal: via het bestandsformaat iCalendar. Dit houdt praktisch gezien in dat u de agenda van Jubal direct en automatisch in uw bestaande agenda kunt integreren. Dit bestandsformaat wordt ondersteund door alle moderne agendasoftware, zoals Microsoft Outlook 2007, Windows Calendar (in Windows Vista), Mozilla Calendar, maar ook online producten als Google Calendar. (overzicht ondersteunende producten)

Het werkt heel eenvoudig: u geeft eenmalig de URL van het iCalendar-bestand op in uw agendaprogramma en u wordt voortaan automatisch op de hoogte gehouden. De agenda van Jubal wordt simpelweg met een andere kleur tussen uw eigen afspraken getoond.

Daarmee komt het aantal methoden om de agenda van Jubal bij te houden op vier: via de website, per email, via RSS en via iCalendar.

Vragen hierover zijn van harte welkom bij de webmasters.

Inloggen

Laatste nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van Jubal? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per maand een e-mail. Aanmelden is een kwestie van registreren op de website. En afmelden kan met 1 klik onderaan de e-mail.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus