Direct na het voorjaarsconcert is de nieuwe website van muziekvereniging JUBAL in gebruik genomen. Al sinds 1998 is JUBAL op Internet te vinden. Geruime tijd was dit bij de hostingprovider Vuurwerk onder het sub-domain www.jubal.vuurwerk.nl.

Sinds enige tijd heeft JUBAL het adres www.jubalvarsseveld.nl in gebruik. Vanaf 3 april 2004 is daar de website op in gebruik genomen.

De huidige website is compleet opnieuw ingericht. Het aantal menu-items is drastisch teruggebracht tot de huidige 7. Onder deze items treft u meer subitems aan, zodat u nu sneller en eenvoudiger bij de juiste pagina terechtkomt. Daarnaast is ook een uitgebreide zoekfunctie geintroduceerd om het vinden nog eenvoudiger te maken.

Ook geheel nieuw in de "poll" aan uw rechterhand. Een poll is een eenvoudige online enquete. Afwisselend vindt u daar korte vragen met slechts enkele antwoordmogelijkheden. Met een simpele muisklik kunt u uw keuze maken. Vervolgens ziet u wat de huidige tussenstand is.

Tenslotte is deze nieuwspagina geheel nieuw. Vanaf nu is het mogelijk te reageren op nieuwsberichten.

Ik wens u veel plezier op deze nieuwe website.

Inloggen

Laatste nieuws

Nieuwsbrief ontvangen?

Wilt u eenvoudig op de hoogte blijven van Jubal? Abonneer u dan op de nieuwsbrief. U ontvangt dan maximaal 1x per maand een e-mail. Aanmelden is een kwestie van registreren op de website. En afmelden kan met 1 klik onderaan de e-mail.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus