Website Jubal in een nieuw jasje gestoken

Verenigingsnieuws

Op zaterdag 3 januari 2015 heeft groot onderhoud plaatsgevonden aan de website van Jubal. In dit artikel zetten we kort op een rij wat er is gebeurd.

Gewijzigde lay-out

Voor jou als bezoeker valt waarschijnlijk vooral op dat de lay-out van de website is gewijzigd. Je vindt het hoofdmenu voortaan bovenaan. Aan de rechterkant vind je andere menu-items, zoals het inloggen op het ledendeel en andere opties (soms ook afhankelijk van de pagina die je bekijkt).

De grootste verandering aan de layout is dat deze zich aanpast aan het apparaat waarmee je de website bekijkt (responsive design). Met andere woorden: de site ziet er anders uit op je mobiel, op je tablet en op je laptop of computer. Dit alles met als doel de site zo goed mogelijk te kunnen lezen op alle apparaten.

Gewijzigde motor

Onder de motorkap heeft de grootste wijziging plaatsgevonden. We zijn namelijk overgestapt op de laatste versie van Joomla, de software die we voor onze website gebruiken. Dit betekende dat er achter de schermen heel wat veranderd moest worden. Als het goed is merk je daar verder als bezoeker niet zo veel van.

Nog niet alle wijzigingen klaar

De komende dagen zijn we nog druk aan het testen en de laatste wijzigingen aan het doorvoeren. Het kan ook best dat niet alles nog vlekkeloos loopt. Kom je iets tegen dat niet (helemaal) goed werkt? Stuur a.u.b. even een mailtje naar webmaster@jubalvarsseveld.nl. Dit maakt voor ons het werk ook gemakkelijker. Alvast dank!

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :