Vernieuwde website gelanceerd

Verenigingsnieuws

De website van Jubal is vernieuwd.

De veranderingen in een notendop:

  • visueler: meer foto’s, minder tekst. Plaatjes zeggen meer dan 1000 woorden;
  • simpeler: er is nog maar 1 menu met een veel simpelere structuur;
  • geen donateursweb: de oude site had een besloten deel voor donateurs, waar ze bijv. met korting kaarten kunnen bestellen. Dat is nu verdwenen; donateurs bleken niet zo veel in te loggen. De korting krijgen donateurs nu op een andere manier.

Voor leden geldt: om in te loggen op het ledendeel scroll je naar onderen. Je moet dan wel eenmalig een nieuw wachtwoord instellen op de pagina wachtwoord resetten.

Voorheen draaide website op het platform Joomla. Dat was ooit een veelgebruikt CMS toen de voor-vorige versie van de website werd gelanceerd. Er is nu gekozen voor WordPress. De migratie had daardoor iets meer voeten in de aarde. Er moest immers min of meer vanaf 0 worden begonnen. WordPress heeft Joomla echter al lang en breed ingehaald in gebruik en flexibiliteit. Er is dus nu gekozen voor een CMS dat behoort tot de meest populaire en best ondersteunende CMS’en.

De komende dagen worden de laatste foutjes uit de website gehaald. Mocht je een foutje zien, laat het de webmasters dan even weten. Alvast dank!

De webmasters druk doende….
De oude website
De oude website
Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :