Verenigingsactiviteiten weer volop van start

Verenigingsnieuws

Het seizoen 2020/2021 is gestart! In deze en de volgende weken komt echt alles weer op gang.

Het A-orkest heeft er alweer twee repetities opzitten. Traditioneel startte dit orkest twee weken na de kermis(datum). Dat er dit jaar, helaas, geen kermis kon zijn doet aan de traditie niet af.

Deze woensdag – 2 september – start het jeugdslagwerkensemble (JSE) weer met repeteren. In de kelderruimtes van het Borchuus slaan de leden hun slag en bespelen daar ieder denkbaar slagwerkinstrument.

En aanstaande vrijdagavond is het weer tijd voor de repetities van het C-orkest en het B-orkest. Vanaf 18.00 uur in de grote zaal van het Borchuus zijn deze blaasorkesten weer te horen.

De week daarna, de week van 7 september, starten de muzieklessen weer bij alle docenten. De leerlingen worden hierover door hun docent individueel geinformeerd.

En op vrijdag 11 september is het ten slotte weer tijd voor de repetitie van het mini-C-orkest. Al na enkele maanden les gaat de jongste garde samenspelen in dit orkest. Ook als je nog maar twee noten kunt spelen, kun je immers muziek maken!

Vrijdag 25 september begint er weer een nieuwe lichting van het Startersspektakel. De leuke beginnerscursus voor kinderen vanaf groep 5. Aanmelden is nog mogelijk, lees hierover de informatie op https://www.jubalvarsseveld.nl/vereniging/muziekopleiding/startersspektakel

Uiteraard nemen we bij alle activiteiten de coronamaatregelen in acht. Mochten er ontwikkelingen op het gebied van corona zijn, dan kunnen die ook invloed hebben op onze activiteiten. We zullen de leden en achterban in dat geval informeren.

 

 

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :