(Varsseveld) Vacature docent saxofoon (deadline 9 september)

Verenigingsnieuws

We zoeken bij Jubal voor per direct, dit seizoen (2017/2018), een docent saxofoon. Bijgaand de vacaturetekst.

joomplu:4567Over muziekvereniging Jubal Varsseveld

Chr. Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld is met 100+ leden een van de grotere muziekverenigingen in de regio. De leden van de vereniging zijn bovendien jong: de helft van de leden is jonger dan 25 jaar. De vereniging bestaat uit een A-orkest en vier opleidingsorkesten (3x harmonieorkest en 1x jeugdslagwerkensemble).

Opleidingsprogramma Jubal

Jubal heeft verder een opleidingsprogramma dat bestaat uit twee pijlers: (1) individuele lessen bij zelfstandige docenten en (2) samenspel in een of meer van de vier opleidingsorkesten. De docenten en dirigenten werken als ZZP’er. Meer informatie over dit programma is te vinden op www.jubalvarsseveld.nl/muziekopleiding

Vacature voor docent saxofoon

Onze huidige docent saxofoon heeft aangekondigd op korte termijn te willen stoppen. Vandaar dat we een nieuwe docent(e) saxofoon zoeken nog voor het huidige seizoen 2017/2018.

joomplu:5077Voor de lessen geldt dat het doel is de leerlingen op te leiden als zelfstandig (orkest)muzikant. De leerlingen gaan daarbij in beginsel op voor de muziekexamens conform landelijke normen (afwijkingen daargelaten). De leerlingen volgen individuele lessen van 30 minuten in het Borchuus. 

Profiel van de huidige zeven leerlingen

Op dit moment zijn er zeven leerlingen: 1 beginnende leerling, 1 volwassen leerling, 3 leerlingen in het bezit van het praktijkexamen B en twee leerlingen die studeren voor het praktijkexamen C.

Tijd en locatie

joomplu:4239De muzieklessen vinden plaats op een met de leerlingen in overleg te bepalen moment. Het heeft onze voorkeur dat de lessen voor de verschillende leerlingen op dezelfde dag plaatsvinden (vanwege reiskosten e.d.). Uiteraard is een en ander ook afhankelijk van de schoolroosters van de leerlingen. Op dit moment zijn de muzieklessen op donderdag, vorig jaar op dinsdag. De lessen vinden plaats in het Borchuus in het centrum van Varsseveld.

Meer informatie en sollicitatie

Neem voor meer informatie over de vacature, of het solliciteren op de vacature, contact op met onze leerlingencoordinator Alwi Siebers (alwi@jubalvarsseveld.nl / 0315 29 84 98). Sollicitaties zien we graag tegemoet uiterlijk zaterdag 9 september 2017. Bij de sollicitatie ontvangen we graag een c.v., een korte motivatie alsmede de gehanteerde tarieven.

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :