Repetities Jubal allemaal hervat

Verenigingsnieuws

Vorige week vrijdag 12 juni was het zo ver: de repetities van het mini-C-orkest, het C-orkest en het B-orkest werden weer hervat. Met het KNMO-protocol bij de hand en diverse meetlatten is het geheel klaargezet. Zie hiervoor enkele foto’s op Facebook. Iedereen had er weer zin in; de opkomst was bijna 100%. Mooi om te zien.

Op woensdag 17 juni is vervolgens het jeugdslagwerkensemble weer van start gegaan. Tegelijkertijd daarmee zijn ook alle slagwerkleerlingen weer teruggegaan naar de normale lessen.

En vrijdag 19 juni mochten ook de muzikanten van het A-orkest weer repeteren. Of nou ja… de helft daarvan. In de maand juni geldt immers nog de regel van maximaal 30 personen bij samenkomsten. Het orkest was dus tot de helft uitgedund. Een week later mag de andere helft weer repeteren. We hopen in juli met het voltallige A-orkest te mogen repeteren.

Tijdens de repetitie van het C-orkest en het B-orkest greep fotograaf Judith Krajenbrink haar kans. Dankzij de coronamaatregelen zitten alle muzikanten 2 meter van elkaar af. Ideaal voor het maken van individuele foto’s dus. Twee van de foto’s plaatsen we in dit bericht, kijk voor de overige foto’s op https://www.jubalvarsseveld.nl/media-foto-video/fotos/repetitie-19-juni-2020.html

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :