Volgend jaar donateurscampagne

Nieuwsberichten nieuwsbrief

Op relatief korte termijn zal Jubal de enige muziekvereniging in Varsseveld zijn. Concordia zal er immers mee gaan stoppen (de precieze einddatum moeten ze nog bepalen).

Dit betekent dat er best wat op Jubal af komt:

  1. Komend seizoen de mogelijke instroom van veel leerlingen. Elders in deze nieuwsbrief las je hier al over.
  2. Het seizoen daarna wellicht de instroom van een deel van de overige leden van Concordia.

Bovendien is het project op school behoorlijk succesvol. We verwachten daardoor ook langs die weg extra belangstelling om lid te worden.

Er zullen daarvoor weer investeringen in o.a. instrumenten nodig zijn.

Volgend jaar willen we daarom een campagne starten voor het werven van donateurs.

Donateur worden is al mogelijk vanaf een tientje per jaar. Dat is minder dan een euro per maand. Gelukkig geven vele mensen meer.

Bost dat nou bij, al die kleine bijdragen?“, denk je nu misschien. Jazeker! Al die euro’s samen tellen lekker op. Jubal heeft nu een paar honderd donateurs die samen ieder jaar opnieuw een paar duizend euro opbrengen.

Als (ex-)Juballer kun je helpen bij de werving. Maak nu je vrienden, familie en buren alvast warm voor de campagne. Of onderneem direct actie:

Word donateur. Bezoek www.jubalvarsseveld.nl/donateur, kies het gewenste bedrag, vul de adresgegevens in en betaal met iDeal.

Of onderneem een van de andere opties:

  1. Doneer eenmalig. Dit kan op twee manieren
    1. Bezoek www.jubalvarsseveld.nl/doneren, vul het gewenste bedrag in betaal met iDeal. Behalve het bedrag en de codes voor de bank hoef je verder niets in te vullen. Simpeler kan het bijna niet.
    2. Maak het geld zelf over op IBAN: NL70RABO0364812788
  2. Shop online. Bezoek www.jubalvarsseveld.nl/shoppen en shop online bij bekende winkels als Coolblue, Bol.com en Wehkamp. Jubal krijgt vervolgens een bijdrage per aankoop. Jouw prijs wordt niet hoger.

Alvast dank.

 

Tags :

Nieuwsberichten nieuwsbrief

Share This :