Registratie op de website en toegangskaarten

Nieuwsberichten nieuwsbrief

De laatste dagen zien we erg veel extra registraties op de website. Dit komt vermoedelijk door het concert ‘Sounds of Freedom’ van de Koninklijke Luchtmacht.

Toch gaan er soms nog wat dingen mis bij die registratie. Daarom een paar tips en aandachtspunten.

Kaarten met korting

  • Leden en donateurs krijgen korting op bestelde kaarten, onder de hierna beschreven voorwaarden. 
  • De juiste volgorde is: log eerst in op Mijn Jubal (www.jubalvarsseveld.nl/mijn-jubal/) en bestel daarna – terwijl u ingelogd bent – de kaarten. De korting wordt dan vanzelf verrekend.
  • Het systeem moet u wel als lid of donateur herkennen. Dat gebeurt alleen wanneer u op de website als lid of donateur geregistreerd staat (zie kopje registratie hierna). 
  • Bent u wel ingelogd, maar kent het systeem u geen korting toe? Stuur dan een mailtje aan registratie@jubalvarsseveld.nl met uw gegevens.
  • Leden van Jubal Support krijgen gratis toegang. Zij ontvangen daarover afzonderlijk bericht van de penningmeester. Registratie op de website is niet nodig (maar mag natuurlijk wel).
  • Leden van Jubal die bij hun gratis kaartje onderaan de streep toch nog moeten betalen, zijn de kortingscode vergeten.

Nog geen donateur en wel profiteren?

Bent u nog geen donateur, maar wilt u wel korting? Word dan nu alsnog snel donateur via https://www.jubalvarsseveld.nl/donateur. U ondersteunt dan de grootste muziekvereniging uit de gemeente met de meeste jeugdleden. En u profiteert nog van de korting!

Registratie op de website

  • Leden van Jubal hebben bij aanvang lidmaatschap hun inloggegevens voor Mijn Jubal gekregen. Lees hieronder verder als het wachtwoord vergeten is.
  • Donateurs kunnen zich met de code op hun donateurskaart registreren via https://www.jubalvarsseveld.nl/startpagina-donateursweb/registratie-donateursweb.html
  • Wie zich registreert ontvangt in principe onze maandelijkse nieuwsbrief. Dit kan in Mijn Jubal direct worden uitgezet. Ook bevat iedere nieuwsbrief een afmeldknop.

Foutmelding bij registratie?

Krijgt u bij registratie een foutmelding? De kans is dan heel groot dat u al geregistreerd was. Vraag dan een nieuw wachtwoord op (zie verderop in dit bericht). 

Registreren is iets anders dan bestellen

We zien dat sommige mensen zich alleen registreren, zonder dat ze tevens kaarten bestellen. Dat kan natuurlijk een bewuste keuze zijn. Mogelijk echter is sprake van een onduidelijkheid of vergissing. Daarom voor de helderheid: registreren op de website is iets anders dan kaarten bestellen.

Kaarten besteld betekent bestelbevestiging per e-mail

U heeft kaarten besteld als u een mailtje heeft gehad van ‘Webshop Jubal’ met daarin een bestelnummer, een vermelding van het aantal kaarten, een link naar uw bestelstatus op de website en de status ‘Betaald en verzonden’. En natuurlijk onder de voorwaarde dat u ook daadwerkelijk betaald heeft.

Gebruikersnaam of wachtwoord vergeten?

Wanneer u uw gebruikersnaam of wachtwoord bent vergeten, ga dan naar https://www.jubalvarsseveld.nl/mijn-jubal/registreren.html?view=reset

Vul op die pagina het mailadres in waarop u al e-mails van Jubal ontvangt (als dit al het geval is).

Heeft u nog vragen?

Stuur al uw vragen over bestellingen of registraties naar registratie@jubalvarsseveld.nl

 

Tags :

Nieuwsberichten nieuwsbrief

Share This :