Kom in beweging en help ons

Verenigingsnieuws

Op zaterdag 25 januari 2020 is het weer tijd voor de jaarlijkse soepactie: deur-tot-deur verkoop van lekkere soep en rookworst. De opbrengst komt ten goede aan de muziekopleiding van het grote aantal jeugdleden.

Dat grote aantal jeugdleden stelt ons tevens voor een uitdaging. Een deur-tot-deur verkoopactie kan niet worden gedaan met jeugd alleen.De jeugd van jong tot oud helpt mee, maar de jongere jeugd moet wel begeleid worden door (jong)volwassenen. 

En daar kunnen we wel wat hulp gebruiken. Door het grote aantal jeugdleden dreigt namelijk een scheve verhouding tussen jeugdleden en oudere leden. En dat wreekt zich bij het maken van een goede wijkindeling.

Wat we zoeken: mensen (16+) die ons willen helpen bij de actie. De actie vindt plaats zo tussen 0900 en 1300 uur en ieder uurtje dat je in dat tijdsblok zou kunnen helpen is meer dan welkom. Beschikbaarheid van een auto en rijbewijs is een grote pre, maar geen vereiste.

Wat we bieden: gratis lichaamsbeweging (geen sportschool nodig), lekker aan de slag in de buitenlucht, veel contact met dorpsgenoten en veel dank van onze (jeugd)leden. En uiteraard gratis eten en drinken tijdens de gezellige pauzes tussendoor en na afloop.

Aanmelden via een mailtje aan martine@jubalvarsseveld.nl.

Alvast dank!

 

 

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :