Jubal haalt Orkest van de Koninklijke Luchtmacht​ naar Varsseveld

Verenigingsnieuws

We zijn bijzonder trots dat we het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht​ naar Varsseveld weten te halen!

In “Sounds of Freedom” neemt het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht u mee op een muzikale reis die een ode brengt aan vrijheid in al haar facetten. Wat is er gebeurd in die 75 jaar, wat heeft die vrijheid ons gebracht en hoe ziet die vrijheid er tegenwoordig uit? We staan uiteraard stil bij onze bevrijders en veteranen en de rol van de Koninklijke Luchtmacht als ambassadeur en voorvechter van vrijheid in Nederland en daarbuiten.

“Sounds of Freedom” belooft een muzikaal en visueel spektakel te worden. Met herkenbare muziek van onder meer de Beatles, Quincy Jones, Herman van Veen, Bruno Mars, Stevie Wonder en Avicii, speciaal lichtontwerp en een grote LED wall waarop beelden getoond worden die het publiek mee terug nemen in de tijd. Denk aan het Europees voetbalkampioenschap in 1988, de val van de Berlijnse muur, de eerste man op de maan en andere hoogtepunten van 1945 tot vandaag.

Meer informatie en kaarten via: https://www.jubalvarsseveld.nl/agenda/2635/orkest-van-de-koninklijke-luchtmacht-met-sounds-of-freedom

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :