Concert Orkest Koninklijke Luchtmacht opnieuw verplaatst

Verenigingsnieuws

Vier maal is scheepsrecht? En wat in het vat zit verzuurt niet!

Het Orkest voor de Koninklijke Luchtmacht komt naar Varsseveld! Dit is een van de 3 militaire harmonieorkesten van de Nederlandse krijgsmacht. De muzikanten van het orkest spelen vooral popmuziek, jazz en filmmuziek. Regelmatig met gastartiesten. Het orkest beschikt over een vaste bezetting met gitaar, toetsen, basgitaar/contrabas en drums.

Dit zou eerder al gebeuren in 2020. Dit werd door corona vervolgens verplaatst naar 2021 en andermaal naar 2022. Ook die laatste optie kon helaas geen doorgang vinden. Gelukkig is, voor de derde keer (!) opnieuw een nieuwe datum gevonden.

Oorspronkelijk zou het concert in het teken staan van 75 jaar bevrijding onder de noemer “Sounds of Freedom”. Dat thema is, helaas, wat ingehaald door de tijd. Voor het concert in 2023 wordt een nieuw thema gezocht. Meer informatie daarover volgt nog.

Kaarten die eerder voor het concert “Sounds of Freedom” zijn gekocht blijven geldig. Wie liever zijn geld terug wil, kan daarvoor een mailtje sturen naar de penningmeester.

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :