In verband met het concours van het A-orkest zal het B-orkest voorlopig weinig repeteren. Het C-orkest repeteert juist langer. En de repetities voor het A-orkest worden anders ingevuld. Lees het onderstaande bericht even rustig door voor alle details. Het bestuur heeft in de vakantie meerdere malen bij elkaar gezeten naar aanleiding van het het concours. Het volgende is hieruit voort gekomen en de desbetreffende dirigenten zijn hiervan op de hoogte.

Het A-orkest gaat aankomende vrijdag (12-08) van start zoals iedereen al weet.

Het B-orkest wordt tijdelijk even stopgezet. De leden van het B-orkest de in het A-orkest spelen worden hiervan vrijdag (12-08) op de hoogte gesteld. Vrijdag is er nog geen B-orkest, B-orkest is er dus niet tot na het concours.

De leden van het B-orkest die in het C-orkest spelen worden de 26ste verwacht om 18.15uur en repeteren dan tot 19.15uur. De repetities van het C-orkest zijn dus tot aan het concours iets langer.

Het A-orkest begint vanaf die week (26-08) om 19.30 uur.

Voor de pauze zal het voornamelijk uit groepsrepetities bestaan. Na de pauze is meestal gezamenlijk repetitie.

Dit om het aantal benodigde extra repetitie`s drastisch te verminderen. De meeste leden willen gewoon op vrijdag repetitie.

Vragen? Neem even contact op met de secretaris.

Crowdfunding

We starten een samenwerking met basisschool Meeander voor meer muziekles in de klas. Voor de instrumenten zijn we een crowdfunding gestart. Draagt u ook een steentje bij? Ga snel naar https://www.voordekunst.nl/projecten/6783/ voor informatie en om te doneren.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

U shopt online tegen normale prijzen, terwijl Jubal toch wat verdient. Hoe dat werkt? Lees hier meer. De makkelijkste manier om Jubal te ondersteunen.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus