4 jubilarissen gehuldigd tijdens geslaagd voorjaarsconcert

Verenigingsnieuws

Tijdens het voorjaarsconcert op zaterdag 2 april zijn 4 leden gehuldigd. Op de bijgevoegde foto van links naar rechts betreft het:

  1. Jeroen Hobelman. 25 jaar lid. Trombone. Naast spelend lid ook actief in de concertcommissie, als verteller of acteur en bij allerlei hand-en-span diensten in de vereniging.
  2. Daan Hobelman. 25 jaar lid. Trompet. Lid geweest van de redactie van het clubblad, eveneens al regelmatig ingeschakeld vanwege zijn toneelkwaliteiten.
  3. Jan Klanderman. 65 jaar lid. Fagot. Twee perioden bestuurslid geweest, opgeteld meer dan 15 jaar. Ook buiten functie eigenlijk al die jaren zeer betrokken bij en actief voor de vereniging (vroeger met lesgeven, later met administratieve zaken). Tekenend is dat hij de datum van zijn eerste concert zich nog steeds herinnert.
  4. Stefan Heusinkveld. 40 jaar lid. Trompet. Is vanwege werk aan de universiteit in Amsterdam vaak drukbezet en reist de hele wereld over, maar komt niettemin toch trouw naar de repetitie op vrijdag. Ook bij koperensembles die bij gelegenheid worden gevormd is Stefan vaak van de partij.

Fotograaf: Wim Krajenbrink

Tags :

Verenigingsnieuws

Share This :