Leden van de Rabobank kunnen van 4 tot 25 oktober 2021 weer stemmen op hun favoriete club of vereniging. De Rabobank verdeelt vervolgens geld onder de deelnemers naar rato van het aantal stemmen dat zij krijgen.

Jubal doet net als andere jaren mee aan deze actie. We gebruiken de opbrengst om verder te investeren in onze jeugdopleiding. Zie https://www.rabo-clubsupport.nl/graafschap/deelnemers/details/188956-chr-muziekver-jubal voor onze deelnamepagina.

De voorgaande jaren belandden we steeds in de top20. Hopelijk lukt dat dit jaar opnieuw. Het zou een prachtige bonus zijn bovenop de cultuurprijs van de Gemeente Oude IJsselstreek.

Wilt u ook dit jaar op ons stemmen? Dit kan via de Rabobank app of direct door te surfen naar https://bankieren.rabobank.nl/bankierenplus/deeplinking/membership-clubsupport/start

Namens de jeugd van Jubal alvast veel dank!

 

 

 

Actie: 100 donateurs erbij

Jubal zoekt dit jaar 100 donateurs erbij. Doet u ook mee? Steun de winnaar van de cultuurprijs en de grootste muziekvereniging in de gemeente met de meeste jeugd. Meld u snel aan: klik hier.

 

Inloggen