Op YouTube is een kort filmpje toegevoegd met uitleg over hoe online aanmelden als donateur werkt.

Afgelopen weekend werden we benaderd door iemand die heel graag donateur wilde worden. Deze mevrouw gaf aan dat ze eerder had geprobeerd zich online aan te melden. Het proces was haar niet duidelijk. We hebben haar telefonisch door het proces geloodst en daarbij geconstateerd dat het proces inderdaad niet altijd even gebruiksvriendelijk is.

We maken gebruik van gratis software voor de webshop. Die software krijgen we niet 1-2-3 eenvoudiger in gebruik. Er zijn wel betaalde varianten van makkelijker software; we gebruiken het geld dat we ontvangen echter liever voor de muziek dan voor software. Vandaar dat we een filmpje met uitleg hebben toegevoegd. Zie https://www.youtube.com/watch?v=JC3V3IVVcGA

Bekijk het filmpje en zie hoe u zich in ongeveer drie minuten al heeft aangemeld als donateur van Jubal. Mogen we u ook verwelkomen als nieuwe donateur? Bel anders gerust op wanneer u er niet uitkomt.

Alvast dank!

 

 

Actie: 100 donateurs erbij

Jubal zoekt dit jaar 100 donateurs erbij. Doet u ook mee? Steun de winnaar van de cultuurprijs en de grootste muziekvereniging in de gemeente met de meeste jeugd. Meld u snel aan: klik hier.

 

Inloggen