Rabo Clubsupport 2020Ook dit jaar organiseert de Rabobank een actie voor clubs en verenigingen onder de naam ClubSupport.

Leden van de Rabobank kunnen stemmen op de deelnemers. Hoe meer stemmen op een deelnemer, hoe meer geld de bank uitkeert. 

Zoals ieder jaar besteden wij het geld van de actie aan de jeugd van Jubal. Meer dan de helft van onze ruim 120 leden is jonger dan 25 jaar. Daarmee zijn we de grootste en meest jeugdige muziekvereniging van de gemeente Oude IJsseltreek.

Wij willen investeren in instrumenten voor onze jeugd, in slagwerkinstrumenten in het bijzonder. Ons Jeugd Slagwerk Ensemble gaat in april 2021 namelijk deelnemen aan de Open Nederlandse Slagwerk Kampioenschappen. Wij willen hen graag voorzien van goede instrumenten, zodat zij zich zorgeloos en met veel plezier kunnen voorbereiden op deze kampioenschappen.

Jubal scoort bij deze actie al jaren in de top20 van de lokale Rabobank. U helpt ons toch dit jaar ook weer mee?

Kijk om te stemmen op: https://www.rabo-clubsupport.nl/graafschap/deelnemers/details/94308-chr-muziekver-jubal

Alvast heel erg veel dank!

Actie: 100 donateurs erbij

Jubal zoekt dit jaar 100 donateurs erbij. Doet u ook mee? Steun de winnaar van de cultuurprijs en de grootste muziekvereniging in de gemeente met de meeste jeugd. Meld u snel aan: klik hier.

 

Inloggen