Sinds het begin van seizoen 2000/2001 staat Henk-Jan Heijnen als dirigent voor het A-orkest. Dat betekent dat hij dit jaar zijn 20e seizoen heeft afgerond.

Tijdens de seizoensafsluiting op 11 juli hebben we hier bij stil gestaan. Henk-Jan is toegesproken door de voorzitter, kreeg een nieuwe versie van de insigne die hij bij het 12,5 jarig jubileum kreeg, ontving een prachtige foto-collage met hoogtepunten uit de afgelopen 20 jaar en ontving een bos bloemen.

In de toespraak is stilgestaan bij de zeer prettige samenwerking met Henk-Jan, het muzikale niveau dat hij heeft gebracht (met de promotie naar en handhaving in de 1e divisie op concoursen als mooi bewijs), zijn grote inzet voor de jeugdopleiding van Jubal en zijn belangrijke rol in het docententeam en bovenal zijn zeer sociale persoonlijkheid.

De leden speelden tijdens de middag vervolgens "de grote Henk-Jan Heijnen quiz". Aan de hand van historische foto's mochten zij vragen beantwoorden.

Elders op de site zijn nog veel meer foto's van de middag te vinden.

Actie: 100 donateurs erbij

Jubal zoekt dit jaar 100 donateurs erbij. Doet u ook mee? Steun de winnaar van de cultuurprijs en de grootste muziekvereniging in de gemeente met de meeste jeugd. Meld u snel aan: klik hier.

 

Inloggen