Edwin Rosmulder is benoemd tot docent slagwerk en dirigent voor het jeugdslagwerkensemble. Elders op de website is meer informatie over Edwin na te lezen.

Naar aanleiding van de vacature mochten we diverse solliciaties ontvangen. Er hebben uiteindelijk 6 gesprekken plaatsgevonden. De solliciatiecommissie bestond uit JSE-lid Sten (13 jaar), leerlingencoordinator Alwi, penningmeester Renske en voorzitter Mark. Het bestuur is Sten bijzonder dankbaar voor zijn inzet en dankt alle sollicitanten voor de belangstelling.

Afgelopen seizoen (2016/2017) was tevens het laatste seizoen van de (volwassen) malletband. Deze slagwerkgroep kampte met een grote terugloop van het aantal leden. We hopen op termijn weer te kunnen komen tot een volwaardige (volwassen) slagwerkgroep. De inzet is om hier vanuit het jeugdslagwerkensemble naar toe te werken.

Inloggen (leden/donateurs)

Laatste nieuws

Steeds meer donateurs en leden van Jubal Support profiteren van fors belastingvoordeel. Zij hebben de papieren op orde om hun gift aan Jubal te mogen aftrekken van de belastingen. Wilt u ook profiteren? Lees snel hoe na hoe dat werkt.

Ideeënbus

Heeft u ideeën? Laat deze dan achter via de Ideeënbus