Zomerconcert Jubal bij Koffieboerderij

Persberichten

Varsseveld – Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld sluit het seizoen af met een zomerconcert op zondagmiddag 14 juli bij Koffieboerderij Groot Nibbelink te Sinderen.

Informeel concert in prachtige omgeving
Het concert vindt buiten bij de Koffieboerderij plaats in een informele sfeer. Het publiek kan vrij komen en gaan. Tussendoor is er alle gelegenheid om een hapje of drankje te bestellen. En de (jongere) bezoekers die eventueel op de muziek uitgekeken zijn, kunnen zich vermaken in de grote speeltuin bij de boerderij. Zo biedt de middag voor elk wat wils.

Afwisselende optredens door drie orkesten
Tijdens het zomerconcert zijn er optredens van het jeugdslagwerkensemble, het A-orkest en het B-orkest. Samen verzorgen zij een afwisselend programma met toegankelijke muziek.

In het ensemble wordt slagwerk in de breedste zin van het woord bespeeld, zowel ritmisch als melodisch. Het ensemble staat onder leiding van Edwin Rosmulder. Het B-orkest is een harmonieorkest en tevens het grootste opleidingsorkest van Jubal. Het orkest won in november 2017 het nationaal kampioenschap te Drachten in de 4e divisie. Het orkest staat onder leiding van Gerjo Seesink. Het A-orkest is het grote harmonieorkest van Jubal en telt zo’n 55 muzikanten. Het orkest komt al jaren op concoursen uit in de hoogste afdeling. Het A-orkest staat onder leiding van Henk-Jan Heijnen.

Bijzondere aandacht voor jubilerende dirigent
Dirigent Gerjo Seesink staat dit jaar 25 jaar voor het B-orkest. Tijdens het zomerconcert zal hier op bijzondere wijze aandacht aan worden geschonken.

Datum, locatie, tijd en toegang
Het concert vindt plaats om zondagmiddag 14 juli vanaf 14.30u. Het programma is naar verwachting rond 17.00u afgelopen. De toegang is gratis; een vrije gift is welkom. Het adres van de koffieboerderij is Nibbelinklaan 12 te Sinderen. Bij slecht weer wordt het concert afgelast.

Voor meer informatie over Jubal kijkt u op www.jubalvarsseveld.nl.


Neem voor meer informatie contact op met Judith Krajenbrink (secretaris) op telefoonnummer: (06) 10 49 19 93 of e-mailadres: info@jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :