Voorjaarsconcert Jubal op 14 april 2012

Persberichten

Varsseveld – Christelijke Muziekvereniging ‘Jubal’ organiseert op 14 april a.s. haar traditionele voorjaarsconcert. Een belangrijk thema van het concert is filmmuziek. Het concert vindt plaats in het ‘Borchuus’ te Varsseveld

Avondvullend programma

Voor de pauze treden de Malletband en het B-orkest op. Het B-orkest, onder leiding van Gerjo Seesink, zal de avond openen met een prachtig muzikaal programma met onder andere filmmuziek. De Malletband, met instructeur Marius Bongers, sluit met haar programma aan op het B-orkest: ook zij brengen een gevarieerd programma met diverse filmthema’s.

Het A-orkest van Jubal heeft gekozen voor een technisch uitdagend, maar goed in het gehoor liggend programma. Het orkest opent met “Symphonic Overture” van de Amerikaanse componist James Barnes. Hierna wordt het prachtige solowerk voor fluit en orkest “Divertimento” van Alfred Reed uitgevoerd. De solo op fluit wordt vertolkt door Olivier Bruning, professioneel muzikant en fluitdocent bij Jubal. Een prachtig werk dat u zeker niet mag missen. Met “Orient Express” (een sfeerimpressie van de treinverbinding tussen Parijs en Istanboel) en “Lake Over the Moon” (over de belevenissen van de Azteken in Mexico City) worden twee programmawerken uitgevoerd met eveneens een filmisch karakter.

Het orkest staat onder de artistieke leiding van Henk-Jan Heijnen uit Winterswijk.

Informatie en kaarten

De zaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten € 7,50. Donateurs van de vereniging hebben vrij toegang op vertoon van hun donateurskaart. Vooraf en tijdens de pauze is er gelegenheid tot koffiedrinken in de prachtige Agora, dé ontmoetingsplek van het Borchuus. Wilt u meer weten over dit prachtige concert en onze vereniging? Kijk dan eens op www.jubalvarsseveld.nl.


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met Erwin Heersink (voorzitter) op telefoonnummer: (0315) 244 618 of e-mailadres: info@jubalvarsseveld.nl“>info@jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :