Voorjaarsconcert Jubal in teken van Top2000

Persberichten

Varsseveld – Muziekvereniging Jubal organiseert op zaterdag 18 maart Top2000-concert in de Grote Kerk te Varsseveld.

Populaire muziek

De gehele avond staat in het teken van populaire en toegankelijke muziek. Zo brengt het slagwerkensemble het bekende “Nothing Else Matters” en “You’re so Cool”, voert het B-orkest o.a. de “Bon Jovi rockmix” en “One direction in concert” uit en brengt het A-orkest o.a. “Silence and I” en muziek van Phil Collins ten gehore.

Slagwerk, blaasorkesten en zang

De muziek wordt uitgevoerd door het Slagwerkensemble onder leiding van Edwin Rosmulder, het B-orkest onder leiding van Gerjo Seesink en het A-orkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen. Bij het het A-orkest worden diverse nummers vertolkt door Luc ten Brinck op zang. Een lichtshow maakt de avond af. Uiteraard wordt de avond spetterend afgesloten met de “Bohemian Rhapsody” van Queen.

Informatie en kaarten

Jubal denkt met de keuze voor dit thema een mooie avond uit te hebben voor iedereen. Het concert vindt plaats in de Grote Kerk te Varsseveld. Het concert begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten € 7,50. Donateurs van de vereniging hebben vrij toegang op vertoon van hun donateurskaart (max. 2 personen). Ook sponsoren hebben gratis toegang. Voor meer informatie over Jubal kijkt u op www.jubalvarsseveld.nl.


Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mark Jansen, voorzitter tel. (06) 48 35 10 42, e-mail voorzitter@jubalvarsseveld.nl of met Christel Wevers, secretaris tel. (06) 50 97 64 58, e-mail info@jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :