Voorjaarsconcert Jubal 7 maart gratis voor donateurs

Persberichten

Varsseveld – Op zaterdag 7 maart 2020 organiseert muziekvereniging Jubal haar traditionele voorjaarsconcert.

Tijdens de avond zijn er optredens van drie orkesten van Jubal. Voor de pauze treden het jeugdslagwerkensemble (JSE) en het B-orkest op, na de pauze sluit het A-orkest het concert af.

In het JSE wordt slagwerk in de breedste zin van het woord bespeeld, zowel ritmisch als melodisch slagwerk. De jonge en wat meer ervaren slagwerkers zullen wederom een prachtige show voor u weggeven waarbij ze o.a. enkele bekende (pop)nummers ten gehore zullen brengen. Het ensemble staat onder leiding van Edwin Rosmulder.

Het B-orkest is het grootste opleidingsorkest van de vereniging. Het orkest won twee jaar geleden het nationaal kampioenschap in Drachten. En dit jaar mag het orkest – twee weken na het voorjaarsconcert – de titel alweer verdedigen. Tijdens het voorjaarsconcert laat het B-orkest alvast een voorproefje horen. Het orkest staat al meer dan 25 jaar onder leiding van Gerjo Seesink.

Het A-orkest is het grote orkest van Jubal en telt zo’n 55 muzikanten. Het orkest komt al jaren op concoursen uit in de hoogste afdeling. Tijdens het voorjaarsconcert zal het A-orkest o.a. twee nummers samen met een harpiste vertolken. Verder wordt een Spaans werk ten gehore gebracht dat mogelijk ook later in het jaar op het concours zal worden uitgevoerd. Het A-orkest staat sinds 2000 onder leiding van Henk-Jan Heijnen.

Het concert vindt plaats in de Grote Kerk te Varsseveld. Het concert begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur. Tussendoor vindt een pauze plaats in het Borchuus. Het totale programma duurt naar verwachting zo’n anderhalf tot twee uur.

Als dank aan de vele donateurs is de toegang voor hen vrij op vertoon van de donateurskaart (max. 2 personen). Ook sponsoren hebben gratis toegang. Overige bezoekers betalen € 7,50 p.p. toegang.

Voor meer informatie over Jubal kijkt u op www.jubalvarsseveld.nl.


Neem voor meer informatie contact op met Judith Krajenbrink (secretaris) op telefoonnummer: (06) 10 49 19 93 of e-mailadres: info@jubalvarsseveld.nl.

 

Tags :

Persberichten

Share This :