Zaterdag 24 maart 2018 eieractie Jubal Varsseveld

Persberichten

Varsseveld – Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld komt een week voor Pasen (24 maart) langs de deur met verse (kippen)eieren en chocolade-eieren.

Luxe chocolade-eieren en superverse kippeneieren
De chocolade-eieren zijn chique gevulde pralines in verschillende smaken. Deze worden in een mix verkocht in een leuke puntzak van ongeveer 200 gram. De verse (kippen)eieren zijn afkomstig van een lokale producent en vlak voor de actie ingepakt in dozen (10 stuks). Zo vers vindt u de eieren niet in de supermarkt!

Prijs en aanbieding
De eieren worden verkocht voor de prijs van € 3,– per doosje / zakje. Jubal heeft een speciale aanbieding van twee doosjes / zakjes naar keuze voor € 5,–.

Doel actie
De opbrengst van de eieractie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding van de vereniging en aanschaf van instrumenten voor de jeugdleden.

Locatie en tijd
De verkopers komen op zaterdag 24 maart huis-aan-huis in Varsseveld vanaf 10.00 uur ‘s morgens. Jubal verwacht dat de actie tegen het einde van de ochtend is afgelopen.

Meer informatie en bestellingen vooraf
Neem voor meer informatie over de eieractie, of het vooraf bestellen van eieren, contact op met Renske Hiddink: (0315) 23 75 84  / penningmeester@jubalvarsseveld.nl. Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :