Traditionele soepactie Jubal Varsseveld op 27 januari

Persberichten

Varsseveld – Op zaterdag 27 januari 2018 houdt muziekvereniging Jubal voor de 26e keer haar jaarlijkse soepactie. Leden en vrijwilligers gaan van deur tot deur met diepgevroren soepen en met rookworst. De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor de jeugdopleiding.

Soep en worst

Jubal gaat op zaterdag 27 januari van deur tot deur in Varsseveld, Heelweg, Sinderen en Westendorp met erwtensoep, Chinese tomatensoep en rookworst. De soep wordt diepgevroren verkocht in bakken van 1 liter. De soep is zeker 18 maanden houdbaar.

Eerst het buitengebied, dan de kernen

De actie start om 9.00 uur voor het buitengebied en rond 10.00 uur begint de verkoop voor het centrum van Varsseveld. U kunt tot ongeveer 14.00 uur leden van Jubal aan de deur verwachten. Wie de verkopers van Jubal heeft gemist kan ook tot 15.00 uur bij Den Es terecht om soep of worst te kopen, of om een vrijwillige gift te doen (Oranjestraat 30 te Varsseveld).

Prijzen en aanbieding

De soep kost € 5,00 per liter, de rookworst € 2,50 per stuk. De aanbieding is twee liter soep naar keuze en een rookworst voor slechts twaalf euro.

Opbrengst voor jeugdopleiding Jubal

Jubal hoopt met de actie geld op te halen voor haar jeugdopleiding. Jubal is de grootste muziekvereniging van de gemeente met de meeste jeugd. Er moet dan ook voortdurend worden geïnvesteerd. Met name instrumenten zijn zeer prijzig.

Online voorverkoop

De laatste jaren merkt Jubal dat vanwege de digitalisering niet iedereen meer contant geld in huis heeft. Om daar tegemoet aan te komen is er nu de online voorverkoop. De bestelde soep wordt op de dag van de soepactie gratis thuisbezorgd. Bezoek hiervoor www.jubalvarsseveld.nl/webshop.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :