Soepactie Jubal zaterdag 25 januari 2020

Persberichten

Varsseveld – Op zaterdag 25 januari 2020 houdt muziekvereniging Jubal voor de 28e keer haar jaarlijkse soepactie.

Muzikale maaltijd met soep en worst

Onder het motto “U een lekkere maaltijd, de jeugd van Jubal een goed muziekinstrument” gaat Jubal gaat van deur tot deur in Varsseveld, Heelweg, Sinderen en Westendorp. De vereniging verkoopt erwtensoep, Chinese tomatensoep en rookworst. De soep wordt diepgevroren verkocht in bakken van 1 liter. De soep is zeker 18 maanden houdbaar.

Eerst het buitengebied, dan de kernen

De actie start om 9.00 uur voor het buitengebied en rond 10.00 uur begint de verkoop voor het centrum van Varsseveld. Bewoners in het soepgebied kunnen tot ongeveer 14.00 uur leden van Jubal aan de deur verwachten.

Wie de verkopers van Jubal heeft gemist kan ook tot 15.00 uur bij Den Es terecht om soep of worst te kopen, of om een vrijwillige gift te doen (Oranjestraat 30 te Varsseveld).

Online voorverkoop en digitaal betalen

Wie zeker wil zijn dat hij/zij geen verkoper mis loopt, kan de soep ook vooraf bestellen via de online ‘soepshop’. Deze is te vinden op www.jubalvarsseveld.nl/soepshop. De bestelde soep wordt op de dag van de soepactie gratis thuisbezorgd (binnen het werkgebied van de actie).

Jubal heeft verder een oplossing voor de mensen die geen contant geld in huis hebben. Bij de verkopers aan de deur kan eenvoudig met de eigen mobiele telefoon betaald worden via de app of het internetbankieren van de eigen bank.

Prijzen en aanbieding

De soep kost € 5,00 per liter, de rookworst € 2,50 per stuk. De aanbieding is twee liter soep naar keuze en een rookworst voor slechts twaalf euro.

Opbrengst voor jeugd en maatschappelijke activiteiten

Jubal is de grootste muziekvereniging van de gemeente met de meeste jeugd. Het in stand houden van de jeugdopleiding is prijzig. Met de opbrengst hoopt Jubal de jeugdopleiding in stand te kunnen houden, evenals de vele andere maatschappelijke activiteiten die Jubal onderneemt.

Meer informatie

Voor meer informatie over de vereniging wordt verwezen naar de website: www.jubalvarsseveld.nl.


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met secretaris Judith Krajenbrink (06 10 49 19 93 / info@jubalvarsseveld.nl).

Tags :

Persberichten

Share This :