Soepactie Jubal: drive-thru met zowel warme als ingevroren soep

Persberichten

De jaarlijkse soepactie van muziekvereniging Jubal vindt vanwege corona opnieuw in bijzondere vorm plaats. Op zaterdag 29 januari 2022 worden de bestellingen uit de voorverkoop thuisbezorgd of kunnen deze worden afgehaald in de drive-thru. Ook is er nog losse verkoop, zowel in warme als koude vorm.

Alle klanten die in de voorverkoop voor bezorging hebben gekozen kunnen op zaterdag 29 januari 2022 een bezorger aan huis verwachten tussen ongeveer 9.30 en 14.00uur. Klanten die voor afhalen hebben gekozen, kunnen die dag tussen 11.00 en 14.00u terecht bij de drive-thru aan het Kerkplein in het centrum van Varsseveld. Op vertoon van de bevestigingsmail wordt de bestelling meegegeven.

De meeste klanten hebben vooraf al betaald. Klanten die nog moeten betalen, wordt vriendelijk verzocht dat zoveel mogelijk contactloos te doen. Bij de drive-thru kan worden betaald met PIN; bij de bezorgers kan worden betaald via de eigen bankieren app.

In de voorverkoop is ruim 700 liter soep verkocht. Dat is iets minder dan vorig jaar, maar gelet op de “coronamoeheid” nog steeds een prachtig resultaat.

Bij de drive-thru heeft de vereniging nog ongeveer 200 liter voor de losse verkoop beschikbaar. Er is erwtensoep en Chinese tomatensoep en deze wordt diepgevroren verkocht in bakken van 1 liter voor 5 euro per stuk. Nieuw dit jaar is dat bij de drive-thru de soep ook warm als soep-to-go is te krijgen. Warme soep kost 2 euro per kom. Ook hier is een speciale aanbieding van 3 kommen warme soep voor 5 euro. De losse verkoop vindt eveneens plaats tussen 11.00 en 14.00u.

Alle klanten wordt daarnaast opgeroepen alle coronamaatregelen in acht te nemen.

Muziekvereniging Jubal uit Varsseveld houdt sinds 1993 ieder jaar een soepactie om geld op te halen voor de vereniging. Door corona moest de vereniging dit jaar opnieuw overschakelen op voorverkoop. Die voorverkoop is gelukkig een groot succes. Jubal is de grootste muziekvereniging uit de gemeente Oude IJsselstreek met de meeste jeugdleden.


Noot voor de redactie: neem voor vragen over de soepactie contact op met Martine Lubbers van de soepcommissie (0610595083 / soep@jubalvarsseveld.nl) of voorzitter Mark Jansen (0648351042 / voorzitter@jubalvarsseveld.nl).

Tags :

Persberichten

Share This :