Slotmanifestatie Muziek Maak Je Zelf

Persberichten

Slotmanifestatie Muziek Maak Je Zelf
28 maart 2011

Varsseveld – De muziekopleiding voor kinderen van de basisscholen, ‘Muziek Maak Je Zelf’, georganiseerd door Jubal, is andermaal een groot succes. Vrijdag 15 april a.s. geven de jeugdige kandidaten een echt concert, en staan daarmee aan het begin van een muzikale carrière.

Over Muziek Maak Je Zelf
‘Muziek Maak Je Zelf’ is een cursus, waarin kinderen een muzikale basis krijgen voor het bespelen van een instrument. Onder leiding van ervaren leerkrachten uit het basisonderwijs en het muziekonderwijs hebben de leerlingen zeer gevarieerde lessen aangeboden gekregen. In een periode van circa 15 weken hebben ze Jubal en de instrumenten leren kennen. Ook hebben ze enkele noten op de blokfluit geleerd en hebben ze samen gezongen. Maar ze hebben vooral ervaren, dat samen muziek maken heel erg leuk is!

Slotmanifestatie
Ter afsluiting van de cursus geven de kinderen een heus concert! Vrijdag 15 april is het zover. Vanaf 18.30 uur ’s avonds laten ze zien wat ze allemaal hebben geleerd. Na afloop van het concert krijgen de leerlingen van Muziek Maak Je Zelf een diploma, en mogen ze een instrument kiezen dat ze bij Jubal willen gaan bespelen.

Informatie
De toegang voor het Muziek Maak Je Zelf concert op 15 april is gratis. Het concert vindt plaats in het Borchuus te Varsseveld. Aanvang is 18.30 uur. Ca. 19.30 uur is het concert afgelopen. Tijdens deze avond kan tevens informatie worden ingewonnen over de nieuwe cursus die januari 2012 van start gaat. Opgave voor de nieuwe cursus is tevens mogelijk. Kom op tijd, want vol is vol!

Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met Thera Lammers (secretaris) op telefoonnummer: (0315) 79 50 17 of e-mailadres: info@jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :