Slotmanifestatie Muziek Maak Je Zelf

Persberichten

Varsseveld – De muziekopleiding voor kinderen van de basisscholen, ‘Muziek Maak Je Zelf’, georganiseerd door Jubal, is andermaal een groot succes. Zaterdag 17 april a.s. geven maar liefst 15 jeugdige kandidaten een echt concert, en staan daarmee aan het begin van een muzikale carrière.

Over Muziek Maak Je Zelf
‘Muziek Maak Je Zelf’ is een cursus, waarin kinderen een muzikale basis krijgen voor het bespelen van een instrument. Onder leiding van ervaren leerkrachten uit het basisonderwijs en het muziekonderwijs hebben de leerlingen zeer gevarieerde lessen aangeboden gekregen. In een periode van circa 15 weken hebben ze Jubal en de instrumenten leren kennen. Ook hebben ze enkele noten op de blokfluit geleerd en hebben ze samen gezongen. Maar ze hebben vooral ervaren, dat samen muziek maken heel erg leuk is!

Slotmanifestatie
Ter afsluiting van de cursus geven de kinderen een heus concert! Zaterdag 17 april is het zover. Vanaf 15.00 uur ’s middags laten ze zien wat ze allemaal hebben geleerd. Daarnaast zullen ook het Mini C-orkest en het C-orkest van Jubal een optreden verzorgen. Verder zullen enkele jeugdige leerlingen een solistisch optreden verzorgen. Na afloop van het concert krijgen de leerlingen van Muziek Maak Je Zelf een diploma, en mogen ze een instrument kiezen dat ze bij Jubal willen gaan bespelen.

Informatie
De toegang voor het Muziek Maak Je Zelf concert op 17 april is gratis. Het concert vindt plaats bij Oosters Specialiteiten Restaurant Fu Hing aan het Kerkplein te Varsseveld. Aanvang is 15.00 uur. Ca. 16.30 uur is het concert afgelopen. Tijdens deze middag kan tevens informatie worden ingewonnen over de nieuwe cursus die januari 2011 van start gaat. Opgave voor de nieuwe cursus is tevens mogelijk. Kom op tijd, want vol is vol! 

Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Seesink, secretaris van Christelijke Muziekvereniging Jubal, e-mail jolanda@jubalvarsseveld.nl

Tags :

Persberichten

Share This :