Gewijzigde aanvangstijd kerstconcert Jubal 23 december te Varsseveld: 20.30 uur (niet 20.00 uur)

Persberichten

Hierbij de laatste informatie over het kerstconcert van muziekvereniging Jubal uit Varsseveld. Het concert vindt plaats op vrijdag 23 december in de Grote Kerk te Varsseveld.

Voor aanvang van het concert worden onze gasten buiten ontvangen door widwinterhoornblazers en met Gluhwein.

De deuren van de kerk gaan open om 20.00 uur. Iedereen die kaarten in de voorverkoop gekocht heeft kan op vertoon van de afdruk van de bevestigingsmail naar binnen. Anderen kunnen aan de kassa kaarten kopen (nog beperkt beschikbaar).

De voorverkoop sluit op zondag 18 december. Leden van Jubal Support hebben recht op twee gratis kaartjes. Zij kunnen zich melden met een mailtje aan webshop@jubalvarsseveld.nl

Het concert begint om 20.30 uur. Let op, dit is een half uur later dan eerder gecommuniceerd. Dit hangt samen met het inspelen en de aankleding van de kerk.

Het programma is een doorlopend geheel zonder pauze. Tijdens het concert is een zeer grote rol weggelegd voor solozangeres Maartje Waanders. Zij verzorgt de zang bij ongeveer 2/3 van de uitgevoerde nummers. Ze wordt daarbij grotendeels begeleid door het A-orkest. De gehele avond wordt uitgelicht door een grote lichtinstallatie van T3.

Naar verwachting is het concert rond 22.00 uur afgelopen. Na afloop is er gelegenheid in het Borchuus na te praten met de andere bezoekers en de muzikanten.

Tags :

Persberichten

Share This :