PERSBERICHT: Jaarlijkse soepactie muziekvereniging Jubal op 30 januari

Persberichten

Varsseveld – Op zaterdag 30 januari houdt muziekvereniging Jubal haar jaarlijkse soepactie. Een groot aantal leden en vrijwilligers gaat in de ochtend van deze dag langs de Varsseveldse deuren met diepgevroren soep. De jeugd is de toekomst van de vereniging. Daarom worden met de opbrengst van deze soepactie, nieuwe instrumenten voor jeugdleden aangeschaft.

De actie start om 9.00 uur voor het buitengebied en rond 10.00 uur begint de verkoop voor het centrum van Varsseveld. Er wordt gewerkt vanuit de Bettekamp met maar liefst 34 teams. Deze vrijwilligers, leden uit alle onderdelen van de vereniging en sympathisanten van JUBAL, komen langs de deur met erwten- en tomatensoep, in bakken van één liter. Aangezien de soep diepgevroren verkocht wordt, is deze lang houdbaar in de vriezer. De erwtensoep kost € 4,50 per bak. Naast erwtensoep is er ook tomatengroentesoep verkrijgbaar voor € 4,25 per bak. Om uw maaltijd helemaal af te maken serveren wij tevens ambachtelijke rookworst à € 2,00 per stuk. Als speciale aanbieding kunnen wij 2x soep naar keuze plus een rookworst voor slechts € 10,00 bij u aanbevelen.

Steun Jubal
Door soep te kopen ondersteunt u de aankoop van nieuwe instrumenten door de muziekvereniging. JUBAL kent een forse groei van het aantal jeugdleden en deze moeten allemaal voorzien worden van goede instrumenten. Instrumenten zijn echter zeer prijzig: een investering van 1.000 tot 8.000 euro per lid. Dit kan uiteraard niet alleen met eigen middelen worden gefinancierd. De soepactie is een goede gelegenheid JUBAL hierin te ondersteunen.

Meer informatie?

Wilt u de vereniging op een andere manier ondersteunen? Of wilt u meer informatie over JUBAL? Kijk dan op onze website: www.jubalvarsseveld.nl.

 


Noot voor de pers: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jolanda Seesink, secretaris van Christelijke Muziekvereniging Jubal, e-mail: jolanda@jubalvarsseveld.nl

Tags :

Persberichten

Share This :