Persbericht: gezamenlijk zomerconcert Varsseveldse muziekverenigingen

Persberichten

Varsseveld – Op vrijdagavond 11 juli organiseren de Varsseveldse muziekverenigingen Concordia en Jubal alweer voor de 10e keer een gezamenlijk zomerconcert. Het concert vindt plaats in het centrum van Varsseveld en begint om 20.00 uur.

Drie orkesten in één concert
Tijdens het zomerconcert treden achtereenvolgens op het A-orkest van Concordia, het A-orkest van Jubal en de Malletband van Jubal. De orkesten brengen een afwisselend en zomers programma ten gehore.

Jubileumeditie
De komende editie van het zomerconcert is een jubileumeditie. Al sinds 2004 vindt er namelijk ieder jaar een gezamenlijk zomerconcert plaats. Dat betekent dat de aankomende editie de 10e op rij is. De organisatie van het zomerconcert is in al die jaren ieder jaar afgewisseld tussen beide verenigingen. Dit jaar organiseert Jubal het concert.

Locatie, tijd en kosten
Het concert vindt plaats voor het Borchuus in het centrum van Varsseveld. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Grote Kerk. Het concert begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Aan het einde zal er een vrije gift worden gevraagd ter compensatie van de gemaakte onkosten.

Meer informatie
Concordia is opgericht in 1880 en bestaat uit zo’n 40 muzikanten. Sinds 2004 staat het orkest onder leiding van dirigent Andy Kievits.

Jubal is opgericht in 1943. Het A-orkest bestaat uit zo’n 60 leden en sinds 2000 staat het orkest onder leiding van Henk-Jan Heijnen. De malletband bestaat uit zo'n 15 leden en staat sinds 2007 onder de leiding van Marius Bongers.

Meer informatie over de beide verenigingen vindt u op de websites www.concordia-varsseveld.nl en www.jubalvarsseveld.nl en op Facebook.


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met Thera Lammers (secretaris) op telefoonnummer: (0315) 79 50 17 of e-mailadres: info@jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :