Nieuwe ronde instapcursus muziek volwassenen

Persberichten

Na een succesvolle start vorig jaar biedt muziekvereniging Jubal uit Varsseveld ook dit jaar een instapcursus muziek aan voor volwassenen.

Muziek is voor alle leeftijden. Het is een van de weinige hobby’s die zowel grond is lichaam en geest als van jong tot oud kan worden beoefend.

De meeste muzikanten beginnen al op jonge leeftijd muziek te maken. Voor volwassenen kan het daarom voelen alsof ze de boot hebben gemist. Dat is zeker niet het geval!

Speciaal voor de volwassenen zonder enige muzikale ervaring heeft Jubal de Volwassenen Instap Cursus ontwikkeld. De cursus duurt totaal 10 weken.

In de eerste 3 weken wordt op zeer laagdrempelige wijze uitleg gegeven over muziektheorie, de werking van instrumenten en hoor je van muzikanten waarom muziek maken zo leuk is. De volgende 7 weken staan in het teken van zelf spelen op een instrument naar keuze en samen met de andere deelnemers een orkestje vormen.

De cursus vond vorig jaar voor het eerst plaats en was direct een groot succes. Een flink deel van de deelnemers van toen volgt nu muziekles en heeft het Volwassenen Instap Orkest gevormd. Daarin musiceren ze nog steeds fanatiek samen. Bovenal hebben ze het ook vooral gezellig met elkaar.

De cursus vindt plaats op vrijdagavond van 18.45u tot 19.45u in het Borchuus. De cursus start op 15 september. Meer informatie en aanmelden via www.jubalvarsseveld.nl/vic

Tags :

Persberichten

Share This :