Nekklachten bezorgt Jubal hoofdbrekens…

Persberichten

In verband met nekklachten van de fluitsolist Olivier Bruning, zal het A-orkest van Jubal het solowerk “Divertimento” van Alfred Reed voor fluit en orkest helaas niet kunnen uitvoeren tijdens het voorjaarsconcert op 14 april 2012.

“We wensen Olivier beterschap toe en hopen dat hij snel herstelt”, aldus voorzitter Erwin Heersink. “We hopen deze prachtige fluitsolo tijdens een van onze volgende concerten alsnog op het programma te kunnen zetten”. Het A-orkest heeft op het laatste moment, in plaats van de fluitsolo, het werk “Canterbury Choral” van de componist Jan van der Roost op de lessenaar gezet.

Tijdens het voorjaarsconcert treden naast het A-orkest ook de Malletband (slagwerkgroep) en het B-orkest (leerlingenorkest) op. Het concert vindt plaats in het Borchuus te Varsseveld. De zaal is open vanaf 19.30 uur en het concert begint om 20.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten € 7,50. Donateurs van de vereniging hebben vrij toegang op vertoon van hun donateurskaart. Meer informatie is te vinden op de website van de vereniging: www.jubalvarsseveld.nl.


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met Erwin Heersink (voorzitter) op telefoonnummer: (0315) 244 618 of e-mailadres: info@jubalvarsseveld.nl“>info@jubalvarsseveld.nl.

Tags :

Persberichten

Share This :