Muzikale wensen gaan in vervulling bij wensconcert Jubal

Persberichten

Muziekliefhebbers bepalen repertoire concert.

Varsseveld – Op zaterdag 10 februari houdt muziekvereniging Jubal om 20.00 uur in de Grote- of Laurentisuskerk een ‘wensconcert’. Normaal gesproken is het iedere keer weer een verrassing wat er op het programma staat. Bij dit bijzondere wensconcert zijn de rollen echter omgedraaid! Muziekliefhebbers hebben het repertoire van deze muzikale avond bepaald. Het wensconcert
Al in de herfst van 2006 is bij Jubal het idee ontstaan om diverse muziekliefhebbers het repertoire van een concert te laten bepalen. Vervolgens werden leden van Jubal Support benaderd om aan te geven welk muziekstuk zij graag nog één keer wilden horen. Dé kans om nog eens naar dat ene mooie stuk of een stuk met speciale mooie herinneringen te luisteren. Kortom: het wensconcert wordt een avond waarin muzikale wensen in vervulling gaan!

Ook voor u wordt het wensconcert een heerlijke avond, waarin u voornamelijk bekende werken zult horen. Daarnaast zal ook muziek die u al een tijd niet meer van ons heeft gehoord, de revue passeren. U bent van harte uitgenodigd om naar alle muzikale wensen te komen luisteren!
Tags :

Persberichten

Share This :