Kerstconcert Jubal 18 december in Grote Kerk Varsseveld

Persberichten

Varsseveld – Op vrijdagavond 18 december organiseert muziekvereniging Jubal uit Varsseveld een kerstconcert in de Grote Kerk te Varsseveld. Het belooft een prachtige sfeervolle avond te worden waarin zowel de klassieke als moderne kerstnummers aan bod komen.

Optredens door twee verenigingsonderdelen

Tijdens het concert wordt er opgetreden door de malletband en het B-orkest.

De malletband is de slagwerkgroep van Jubal met ongeveer 15 leden. In de malletband wordt zowel melodisch als ongestemd slagwerk gespeeld. De groep staat onder leiding van Marius Bongers.

Het B-orkest is een harmonieorkest en telt ongeveer 35 leden. Het orkest is één van de vier opleidingsorkesten van Jubal en vormt vormt de opstap naar het grote A-orkest. Het B-orkest staat al meer dan 20 jaar onder leiding van dirigent Gerjo Seesink.

Gezellige kerstsfeer

De Grote Kerk zal door Jubal helemaal in de kerstsfeer worden gebracht. Er is daarbij niet alleen aandacht voor de aankleding van de kerk en de muzikanten, ook aan de innerlijke mens is gedacht. Bezoekers krijgen namelijk bij ontvangst een heerlijke versnapering.

Verder staat uiteraard het gehele muzikale programma van de avond in het teken van kerstmuziek. Daarbij komen zowel klassieke nummers als moderne nummers (of klassieke nummers in een modern jasje) aan bod. Er is dus voor elk wat wils.

De presentatie van de avond is in handen van een bijzondere gast uit Lapland.

Aanvangstijd en toegangsprijs

Vanwege het grote aantal jeugdleden begint het concert iets vroeger dan anders, namelijk al om 19.30 uur. De toegangsprijs bedraagt € 7,50 p.p. Dat is inclusief versnapering bij aanvang. Het concert is naar verwachting rond 21.00 uur afgelopen.


Noot voor de pers: neem voor meer informatie contact op met secretaris Judith Krajenbrink (06 10 49 19 93 / info@jubalvarsseveld.nl).

Tags :

Persberichten

Share This :